Arbejdstilsynets direktør fratræder med øjeblikkelig virkning!

Det er et vink med en vognstang til politikerne, at Arbejdstilsynets direktør nu har valgt at fratræde sin stilling med øjeblikkelig virkning!

Der har længe været dårligt arbejdsmiljø i Arbejdstilsynet – Det i sig selv er et stort paradoks! Arbejdstilsynet er den eneste myndighed, der kan intervenere på de danske arbejdspladser og være med til at regulere og sikre, at medarbejdere på de danske arbejdspladser arbejder under sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt arbejdsforhold.

CITATER;

Hver eneste gang en måned er ved at være slut, stiller medarbejderne i Arbejdstilsynet et fast spørgsmål: Hvilke kolleger siger mon deres job op denne gang?

Det fortæller Søren Kristensen, der er tilsynsførende i tilsyncenter Nord og indtil for nylig fællestillidsrepræsentant for samtlige medarbejdere i Arbejdstilsynet.

Kollegernes mistrivsel og manglede tillid til ledelsen har længe givet anledning til bekymring internt i tilsynet. I går stod det klart, at det ikke bliver den hidtil øverste direktør, Peter Vesterheden, der skal forsøge at rette op på forholdene. Efter knap tre år på posten fratræder Vesterheden sin stilling med øjeblikkelig virkning. Af en kortfattet meddelelse fra Beskæftigelsesministeriet fremgår det, at ‘Arbejdstilsynets mål og strategier bedst kan indfries med en ny direktør.’ LÆS MERE HER;