Bus event i Roskilde

Gitte Strandgaard formand:

TAK Roskilde – For en fantastik god dag. Vores landskampagne er skudt i gang på bedste vis. Dagen igennem fik vi mange besøg og gode dialoger med folk med forskellige baggrund, som med glæde tog imod meget af vores materiale.

Blandt andet fra 3F, RUC, Danmarks Statistik, en  og hel del sidste skoledags elever, håndværker, lærer og pædagoger, ansatte ved Roskilde Kommune, folk med forskellige handicap samt vi stod nabo til et par spændende folk fra Plan og Udvikling i Roskilde Kommune.

Her er at par stemnings øjeblikke 🙂

Vi køre østover i regn og blæst, og rammer Roskilde med høj himmel og solskin 🙂

Vi starter med at konstatere at vi IKKE kan køre ind på Hestetorvet,,, Fordi camperen er for bred. Vi får dog kontakt med Kommunen, der vil komme og hjælpe os ind. Vi får dog selv listet en “pind” væk og så er vi gang 🙂

Sørøverbanden med følge (sidste skoledags elever) var forbi flere gange, og vi fik mange gode snakke. Samt de var klare i spyttet? Voksenmobning DET skal bare stoppes.

En mand går forbi os og vender sig om i farten: Jeg har en god idé – Tag ind på Christiansborg og del jeres pjecer ud.

En pædagog fortæller, at de har meget fokus på børnemobning, og det er oplagt at tage voksenmobning på programmet også. Hun tager med glæde imod vores materiale.

TAK endnu engang for en fantastik imødekommenhed og interesse for Landsforeningens arbejde og indsats.

Bedste hilsner og på bestyrelsens vegne
Gitte Strandgaard
Formand og projektleder

Foto fra dagen