Voksenmobning / Magtkampe. TO sider af samme sag!

To sider af samme sag! Mobning bunder blandt andet i FRYGT! Frygten for ikke at slå til, usikkerhed om andres forventninger, misforståelser og frygt for at miste magt og position,,,,,,

TAK for det gode indspark Lizette / Citater fra artiklen: »I har kaldt det voksenmobning. Jeg kalder det magtkamp. Det var bestemt ikke kønt, men sådan er magtkampe åbenbart – også i fagbevægelsen. Og jeg har det sådan her: Jeg piver ikke. Det har jeg aldrig gjort, og det gjorde jeg heller ikke dér. Den slags foregår i alle politiske systemer. Desværre. Jeg har tit ønsket, at man forenede kræfterne i stedet.«

»Ved du hvad – det er blandt andet det, jeg gerne vil ændre. Vi skal have en anden kultur, og det starter med én selv. Du skal behandle andre, som du vil behandles selv. Det har jeg lært hjemmefra, og det holder.« Læs mere her: