Da lavinen ramte Teknik og Miljø i Aarhus Kommune

Skandalesagen i Teknik og Miljø i Aarhus Kommune startede med en mail til Aarhus Stiftstidende

CITATER FRA ARTIKLEN:

Skandalesagen i Teknik og Miljø har foreløbig kostet en direktør og to forvaltningschefer jobbet og udløst en strøm af skriftlige påtaler og advarsler til ledende medarbejdere. Sagen fører til omfattende omorganiseringer af flere afdelinger den kommende tid. Det hele startede med en mail til avisen.

En mail til avisen

Hele sagen med dens utallige aspekter af bestikkelse og kammerateri, lemfældig omgang med skatteborgernes penge, chikane, mobning og dårligt psykisk arbejdsmiljø, fusk og snyd, medviden, manglende handling og en kombination af frygt for og forblændelse af en cheftype som Claus Pedersen, har naturligvis i stor grad skadet ikke bare Teknik og Miljøs, men hele Aarhus Kommunes renommé.

Der er tale om den største skandale i Aarhus Kommune i nyere tid – om ikke den mest omfattende nogensinde.

Den lille snebold, der satte gang i den lavine, der siden lagde store dele af Teknik og Miljø i grus, var en mail til avisen i efteråret 2015 fra en dybt frustreret – og nu tidligere – medarbejder i Natur og Vejservice.

Den startede sådan her:

” Jeg skriver til jer, da jeg gennem mit arbejde i Aarhus Kommune er blevet fanget i en rodebunke af nepotisme, svindel med skattekroner og omgåelse af forvaltningsloven og skatteloven.”

Læs mere her: