Netværksgrupper

Vi forsøger at etablere nogle netværksgrupper forskellige steder i landet. Formålet med grupperne er, at mobberamte kan dele erfaringer og støtte hinanden. Ligeledes at kunne mødes til forskellige arrangementer/aktiviteter med videre.

OBS. OBS. OBS. Vi har desværre ikke nogle aktive netværksgrupper i gang – Når der er nyt, vil det fremgå her på siden.

Hvis du er interesseret i at deltage i en kommende netværksgruppe, må du meget gerne kontakte pr. mail formand Gitte Strandgaard

Her kan du læse om netværksgrupperne, som vi har haft, og hvilket indhold der har været:

Vi er startet på Sjælland d. 13. januar 2013

Vi har etableret en netværksgruppe i København, hvor jeg er tovholder. Den gennemgående figur. Jeg vil være deltagende i nogle af møderne og arrangementerne.

De der er i netværksgruppen skal frit kunne dele og drøfte oplevelser og erfaringer.

  • Kunne arrangere møder og andet på kryds og tværs.
  • Danne venskaber og ringe/ven ordning, som det nu kan passe med hver især.
  • For på den måde at støtte og hjælpe hinanden på kryds og tværs og i selve gruppen.

Jeg vil kunne bidrage med støtte, råd og vejledning generelt – men også i konkrete sags forløb, hvis og når der er behov for det. Emner kunne være fx kost og styrketræning. – Hvordan kan pårørende blive inddraget? – Hvordan kan man bedst komme videre efter grov mobning? Eksempler på indspark, som jeg også kan bidrage med.

Har du lyst til at deltage i denne netværksgruppe, hører jeg gerne fra dig.

Hvis du kender nogle, der måske kunne have glæde af at mødes i en netværksgruppe, skal de også være velkomne til at kontakte mig: gs@voksenmobningnejtak.dk

Ved eventuel tilmelding får du mere information, og du kan også blive en del af den facebook gruppe, der er etableret i denne netværks gruppe.

OBS: Af hensyn til gruppens medlemmer, og de skal kunne tale frit og åbent her i denne facebook gruppe uden at nogen kigger dem over skulderen, vil det kun være muligt at være medlem som mobberamt, der har lyst og interesse i at dele oplevelser og erfaringer med hinanden.

Gruppen er IKKE et forum for psykologer, behandlere, coaches eller andre, der har interesse i at sælge behandlinger eller på anden måde hjælpe?

Mange gode hilsner

Gitte Strandgaard

Formand

Netværksgruppe i Jylland! – Til en start forankret i det Østjyske

Vi mødes i Malling d. 30. maj kl. 12.00Vi vil etablere en netværksgruppe Jylland, hvor  jeg er tovholdere – den gennemgående. Og vil være deltagende i nogle af møderne og arrangementerne.De der er i netværksgruppen, skal frit kunne dele og drøfte oplevelser og erfaringer – kunne arrangere møder og andet på kryds og tværs, og danne venskaber og ringe ven ordning, som det nu kan passe med hver især, for på den måde at støtte og hjælpe hinanden på kryds og tværs og i selve gruppen.Jeg vil kunne bidrage med støtte, råd og vejledning generelt – men også i konkrete sags forløb, hvis og når der er behov for det. Emner som kost og styrketræning – Hvordan kan pårørende blive inddraget? – Hvordan kan man bedst komme videre efter grov mobning? Eksempler på indspark, som jeg også kan bidrage med.Har du lyst til at deltage i denne netværksgruppe, hører jeg gerne fra dig.

Hvis du kender nogen, der måske kunne have glæde af at mødes i en netværksgruppe, skal de også være velkomne til at kontakte mig: gs@voksenmobningnejtak.dk

Ved eventuel tilmelding får du mere information, og du kan også blive en del af netværkets facebook gruppe.

OBS. Af hensyn til gruppens medlemmer, og de skal kunne tale frit og åbent i facebook gruppen, uden at nogen ”kigger dem over skulderen”, vil det kun være muligt at være medlem som mobberamt, der har lyst og interesse i at dele oplevelser og erfaringer med hinanden.

Gruppen er IKKE et forum for psykologer, behandlere, coaches eller andre, der har interesse i at sælge behandlinger eller på anden måde ”hjælpe”.

Mange gode hilsner

Gitte Strandgaard

Formand